Salat med figner og parmaskinke
In 10 Minuten fertig: Unser Salat mit frischen Feigen und würzigem Parmaschinken macht es leicht, gesund zu essen. Auch zum Mitnehmen bestens geeignet.
Forberedelse
- Salaten skylles, renses, slynges tør og plukkes i mundrette stykker. Rens fignerne og skær dem i strimler. Rens forårsløgene og skær dem i tynde skiver.
- Fordel salaten på to tallerkner. Fordel figenstrimlerne og paramaskinken pænt ovenpå salaten og drys forårsløgene henover.
- Til vinaigretten røres olivenolie sammen med balsamicoeddike og krydres med salt. Dressingen hældes over salaten og serveres med det samme.
Næringsværdier pr. portion
1052
kj
250
kcal
18.5
protein g
18.5
kulhydrater g
11.5
fedt g
Ingredienser til 2 portioner
Til salaten
200 g | Blandet salat |
4 stk. | Figner |
1 stk. | Forårsløg |
100 g | Parmaskinke |
Til dressingen
1 spsk | Olivenolie |
1 spsk | Balsamico |
10 dråber | Hermesetas Flydende |
1 drys | Salt |