Search

Salat med figner og parmaskinke

10 minutter
Salater
Snacks

In 10 Minuten fertig: Unser Salat mit frischen Feigen und würzigem Parmaschinken macht es leicht, gesund zu essen. Auch zum Mitnehmen bestens geeignet.

Forberedelse

  1. Salaten skylles, renses, slynges tør og plukkes i mundrette stykker. Rens fignerne og skær dem i strimler. Rens forårsløgene og skær dem i tynde skiver.
  2. Fordel salaten på to tallerkner. Fordel figenstrimlerne og paramaskinken pænt ovenpå salaten og drys forårsløgene henover.
  3. Til vinaigretten røres olivenolie sammen med balsamicoeddike og krydres med salt. Dressingen hældes over salaten og serveres med det samme.

Næringsværdier pr. portion

1052
kj
250
kcal
18.5
protein g
18.5
kulhydrater g
11.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

Til salaten

200 g Blandet salat
4 stk. Figner
1 stk. Forårsløg
100 g Parmaskinke
200 g Blandet salat 4 stk. Figner 1 stk. Forårsløg 100 g Parmaskinke

Til dressingen

1 spsk Olivenolie
1 spsk Balsamico
10 dråber Hermesetas Flydende
1 drys Salt
1 spsk Olivenolie 1 spsk Balsamico 10 dråber Hermesetas Flydende 1 drys Salt

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt