Search

Salat i glas med kylling og karrydressing

10 minutter
Salater
Snacks

Lav en farvestrålende lag-på-lag-salat med kylling og karrydressing i et glas: Resultatet ser ikke kun fantastisk ud, det er også super nemt at tage salaten med.

Forberedelse

  1. Rør alle ingredienserne til dressingen godt sammen, smag til med salt og fortynd evt. dressingen med lidt vand og stil den tilside.
  2. Gør de forskellige ingredienser til salaten klar: vask grøntsagerne og salaten. Pluk bladene af salathovedet, skær minipeberfrugterne i strimler, skær cherrytomaterne i halve og skær forårsløget i ringe. Skær det kogte kyllingebryst ud i strimler.
  3. Når de friske ingredienser er gjort klar, starter tilberedningen. Her er det vigtigt at tilsætte de enkelte komponenter i den rigtige rækkefølge, da salaten ellers godt kan blive smattet.
    Først hældes karrydressingen ned i et glas med tætsluttende låg. Herefter lægges de forskellige ingredienser i lag i nedenstående rækkefølge: Forårslæg, kikærter, minipeberfrugter, kylling, cherrytomater, romainesalat og til sidst de ristede nødder.

    Generelle huskeregler, når ingredienserne skal lægges i lag:
    Fyld altid dressingen ned glasset som det første. Herefter de sprøde grøntsager, som ikke er sarte. I det næste lag kommer proteinerne (efter smag kan bruges kylling, tun, tofu osv.) og til sidste de mere sarte grøntsager, salaten og de ristede nødder.

Næringsværdier pr. portion

2201
kj
524
kcal
33
protein g
28.5
kulhydrater g
29
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 1 portioner

Til salaten

1 Romainesalat (lille)
2 Minipeberfrugter, forskellige farver
5 Cherrytomater
1 Forårsløg
65 g Kikærter fra dåse, afdryppede
75 g Kyllingebryst, kogt
1 spsk Snacknødder til salat, ristede
1 Romainesalat (lille) 2 Minipeberfrugter, forskellige farver 5 Cherrytomater 1 Forårsløg 65 g Kikærter fra dåse, afdryppede 75 g Kyllingebryst, kogt 1 spsk Snacknødder til salat, ristede

Til karrydressingen

40 g Yoghurt
20 ml Æbleeddike
20 ml Olivenolie
15 dråber Hermesetas Flydende
1 tsk Sennep
1 tsk Karry
0,5 tsk Salt
40 g Yoghurt 20 ml Æbleeddike 20 ml Olivenolie 15 dråber Hermesetas Flydende 1 tsk Sennep 1 tsk Karry 0,5 tsk Salt

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt