Search

Saftig kage med kirsebær og nødder

60 minutter
Bagning
Desserter

Lust auf einen saftigen Kuchen mit Haselnüssen, Kirschen + Schoggi? Assugrin sorgt für leichte Süsse, Zimt für die richtige Würze.

Forberedelse

  1. Forvarm ovnen til 180 °C over- og undervarme. Hak den mørke chokolade, stil den til side. Lad kirsebærrene dryppe af i en si. Smør en springform (Ø24 cm) godt.
  2. Pisk smør, Hermesetas Drys-Let og æg til en luftig masse i en køkkenmaskine. Bland speltmel, malede hasselnødder, kanel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål og rør det sammen med smør- og ægblandingen. Til sidst røres den hakkede chokolade og halvdelen af de afdryppede kirsebær i sammen med dejen.
  3. Herefter fordeles den forberedte dej jævnt i springformen, den anden halvdel af de afdryppede kirsebær fordeles oven på kagen, og kagen bages i ovnen i 50 minutter. Lad kagen køle af på en bagerist efter bagningen.

Næringsværdier pr. portion

1052
kj
250
kcal
4.5
protein g
18
kulhydrater g
18
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 12 portioner

125 g Smør
15 g Hermesetas Drys-Let
3 stk. Æg (str. L)
100 g Speltmel
100 g Hasselnødder, malede
1 tsk Kanel
1 tsk Bagepulver
1/2 tsk Natron
1 drys Salt
100 g Mørk chokolade (min. 70 %)
1 glas (drænet vægt 350 g) Kirsebær
125 g Smør 15 g Hermesetas Drys-Let 3 stk. Æg (str. L) 100 g Speltmel 100 g Hasselnødder, malede 1 tsk Kanel 1 tsk Bagepulver 1/2 tsk Natron 1 drys Salt 100 g Mørk chokolade (min. 70 %) 1 glas (drænet vægt 350 g) Kirsebær