Ris a’la Mande
En godbid for hele familien: Vores lækre cremede risbudding med mandler og en varm kirsebærsauce. Risbuddingen er sukkerfri og også egnet til diabetikere.
Forberedelse
- Kog en portion risengrød af 1 liter mælk og ca. 2 dl ris – og husk ingen salt. (Se evt. på pakken med grødris)
- Når risengrøden er kold røres den med vanillekorn, hakkede mandler, reven citronskal og Hermesetas Drys-Let.
- Fløden piskes og flødeskummet vendes i grøden.Serveres med lun kirsebærsovs.
Næringsværdier pr. portion
2065
kj
491
kcal
11
protein g
36
kulhydrater g
34
fedt g
Ingredienser til 6 portioner
1 | Portion risengrød |
2 spsk | Hermesetas Drys-Let |
Kornene fra 1 stang vanille | |
50 g | Smuttede finthakkede mandler |
3 - 4 dl | Piskefløde |
Lidt reven citronskal |