Search

Ris a’la Mande

20 minutter
Desserter

En godbid for hele familien: Vores lækre cremede risbudding med mandler og en varm kirsebærsauce. Risbuddingen er sukkerfri og også egnet til diabetikere.

Forberedelse

  1. Kog en portion risengrød af 1 liter mælk og ca. 2 dl ris – og husk ingen salt. (Se evt. på pakken med grødris)
  2. Når risengrøden er kold røres den med vanillekorn, hakkede mandler, reven citronskal og Hermesetas Drys-Let.
  3. Fløden piskes og flødeskummet vendes i grøden.Serveres med lun kirsebærsovs.

Næringsværdier pr. portion

2065
kj
491
kcal
11
protein g
36
kulhydrater g
34
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 6 portioner

1 Portion risengrød
2 spsk Hermesetas Drys-Let
Kornene fra 1 stang vanille
50 g Smuttede finthakkede mandler
3 - 4 dl Piskefløde
Lidt reven citronskal
1 Portion risengrød 2 spsk Hermesetas Drys-Let Kornene fra 1 stang vanille 50 g Smuttede finthakkede mandler 3 - 4 dl Piskefløde Lidt reven citronskal

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt