Search

Passiopannacotta ja hedelmäsalaattia

240 minutter
Desserter

Forberedelse

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 minutter. Bland fløde, mælk og Hermesetas Baking sammen på en pande. Bring i kog. Tag panden af varmen, tryk gelatinen ud og opløs den i den varme væske. Skær passionsfrugterne i halve og tilsæt frugtkødet til flødeblandingen. Fyld i små serveringsskåle og stil i køleskabet i 4 timer eller natten over.
  2. Tilbered først frugtsalaten kort før servering. Skræl appelsinen og skær den i tynde skiver. Fjern appelsinens skæl og den hvide hinde. Hold den skrællede appelsin i den ene hånd og skær appelsinfileter ud med en skarp kniv langs med skillehinderne. Skær sådan, at der bliver så lidt frugtkød som muligt siddende på skillehinden. Kom den resterende saft op i skål og tilsæt Hermesetas Baking. Skær vindruer i halve, skræl kiwien og skær i tern. Bland det hele sammen og hæld ud over din panna cotta.

Næringsværdier pr. portion

806
kj
195
kcal
2.8
protein g
11.8
kulhydrater g
14.0
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 6 portioner

Pannacotta

3 (9 g) plader husblas
2 dl fløde
2 dl mælk
1 dl Hermesetas Baking
2 passionsfrugter
3 (9 g) plader husblas 2 dl fløde 2 dl mælk 1 dl Hermesetas Baking 2 passionsfrugter

Frugtsalat

1 appelsin
100 g vindruer
1 kiwi
1 spsk Hermesetas Baking
1 appelsin 100 g vindruer 1 kiwi 1 spsk Hermesetas Baking

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt