Search

Pærechutney til ostetallerkenen

40 minutter
Snacks

Det perfekte tilbehør til en lækker ostetallerken: Smag denne uimodståelige pærechutney med ingefær, hvidløg og korender!

Forberedelse

  1. Skræl frugten og skær den i små stykker. Hak løg, chili, ingefær og hvidløg meget fint. Stil alt til side.
  2. Steg løget, indtil det er glasagtigt. Tilsæt hvidløg, chili og ingefær og steg videre. Tilsæt den skårne frugt, Hermesetas Drys-Let, krydderier, vand og æbleeddike og lad det småkoge i ca. 30 minutter. Tag nellikerne ud af chutneyen, fordi aromaen ellers bliver for intens. Smag til med løg og fyld chutneyen på glas, mens den stadig er varm.

Næringsværdier pr. portion

164
kj
39
kcal
0.5
protein g
8.5
kulhydrater g
0.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 6 portioner

200 g Pære
100 g Æble
1/2 stk. Rødt løg
1 stk. Hvidløgsfed
1 tsk Ingefær, frisk
1 stk. Thai chili (valgfrit)
100 ml Vand
50 ml Æbleeddike
1 spsk Hermesetas Drys-Let
1 spsk Korender
1 tsk Sennepskorn
2 stk. Nelliker
1 knivspids Kanel
Salt
200 g Pære 100 g Æble 1/2 stk. Rødt løg 1 stk. Hvidløgsfed 1 tsk Ingefær, frisk 1 stk. Thai chili (valgfrit) 100 ml Vand 50 ml Æbleeddike 1 spsk Hermesetas Drys-Let 1 spsk Korender 1 tsk Sennepskorn 2 stk. Nelliker 1 knivspids Kanel Salt

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt