Pærechutney til ostetallerkenen
Det perfekte tilbehør til en lækker ostetallerken: Smag denne uimodståelige pærechutney med ingefær, hvidløg og korender!
Forberedelse
- Skræl frugten og skær den i små stykker. Hak løg, chili, ingefær og hvidløg meget fint. Stil alt til side.
- Steg løget, indtil det er glasagtigt. Tilsæt hvidløg, chili og ingefær og steg videre. Tilsæt den skårne frugt, Hermesetas Drys-Let, krydderier, vand og æbleeddike og lad det småkoge i ca. 30 minutter. Tag nellikerne ud af chutneyen, fordi aromaen ellers bliver for intens. Smag til med løg og fyld chutneyen på glas, mens den stadig er varm.
Næringsværdier pr. portion
164
kj
39
kcal
0.5
protein g
8.5
kulhydrater g
0.5
fedt g
Ingredienser til 6 portioner
200 g | Pære |
100 g | Æble |
1/2 stk. | Rødt løg |
1 stk. | Hvidløgsfed |
1 tsk | Ingefær, frisk |
1 stk. | Thai chili (valgfrit) |
100 ml | Vand |
50 ml | Æbleeddike |
1 spsk | Hermesetas Drys-Let |
1 spsk | Korender |
1 tsk | Sennepskorn |
2 stk. | Nelliker |
1 knivspids | Kanel |
Salt |