Search

Nytårsaperitif: Sukkerfri gløggsirup, som kan blandes med champagne

25 minutter
Drikke

Alle har smagt champagne. Hvorfor ikke servere en anden aperitif til nytår - en sukkerfri gløggsirup lavet af rødvin, appelsin, kanel, nelliker og anis.

Forberedelse

  1. Skræl 2 strimler appelsinskal af med en grøntsagsskræller. Pres appelsinen. Kom den friskpressede appelsinsaft sammen med resten af ingredienserne i en lille gryde og bring det i kog.
  2. Lad væsken simre, indtil den er reduceret betydeligt (over halvdelen). Lad det herefter køle lidt af, tag krydderierne op og brug en tragt til at fylde siruppen på en ren flaske med tætsluttende låg. Lad siruppen køle helt af og opbevar den på køl.

    Tip: Blandet med champagne har du en fantastik vinter-aperitif! Gløggsiruppen er meget koncentreret - en teske sirup pr. portion er nok.

Næringsværdier pr. portion

69
kj
16.5
kcal
0.5
kulhydrater g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 20 portioner

500 ml Rødvin, tør
1 stk. Appelsin
8 g Hermesetas Drys-Let
1 stk. Kanelstang
2 stk. Nelliker
1 stk. Stjerneanis
500 ml Rødvin, tør 1 stk. Appelsin 8 g Hermesetas Drys-Let 1 stk. Kanelstang 2 stk. Nelliker 1 stk. Stjerneanis

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt