Nemme, veganske chokoladetrøfler
Vegane Schokoladentrüffel selbst machen ist ganz simpel! Unser superleckeres Rezept mit Kokosmilch eignet sich bestens zum Schlemmen oder Verschenken.
Forberedelse
- Hak chokoladen fint og hæld den ned i en varmebestandig skål. Rør kokosmælk, Hermesetas Drys-Let og vanilje sammen i en gryde og bring det i kog. Hæld herefter blandingen ned i skålen med den hakkede chokolade og rør rundt, indtil chokoladen er helt smeltet og du har en ensartet masse. Lad chokoladecremen køle af og sæt den i køleskabet i ca. 2 timer.
- Form chokoladecremen til små kugler med en teske og rul dem i kakaopulver.
Tip: Opbevar trøflerne i køleskabet, indtil de skal spises eller foræres væk (kan dog maks. holde sig i 10 dage).
Næringsværdier pr. portion
140
kj
33
kcal
0.5
protein g
3
kulhydrater g
2.5
fedt g
Ingredienser til 40 portioner
200 g | Chokolade (min. 70 % kakao) |
100 ml | kokosmælk |
5 g | Hermesetas Drys-Let |
1 drys | Vanilje |
20 g | Kakaopulver (til at rulle trøflerne i) |