Search

Nemme, veganske chokoladetrøfler

20 minutter
Desserter

Vegane Schokoladentrüffel selbst machen ist ganz simpel! Unser superleckeres Rezept mit Kokosmilch eignet sich bestens zum Schlemmen oder Verschenken.

Forberedelse

  1. Hak chokoladen fint og hæld den ned i en varmebestandig skål. Rør kokosmælk, Hermesetas Drys-Let og vanilje sammen i en gryde og bring det i kog. Hæld herefter blandingen ned i skålen med den hakkede chokolade og rør rundt, indtil chokoladen er helt smeltet og du har en ensartet masse. Lad chokoladecremen køle af og sæt den i køleskabet i ca. 2 timer.
  2. Form chokoladecremen til små kugler med en teske og rul dem i kakaopulver.

    Tip: Opbevar trøflerne i køleskabet, indtil de skal spises eller foræres væk (kan dog maks. holde sig i 10 dage).

Næringsværdier pr. portion

140
kj
33
kcal
0.5
protein g
3
kulhydrater g
2.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 40 portioner

200 g Chokolade (min. 70 % kakao)
100 ml kokosmælk
5 g Hermesetas Drys-Let
1 drys Vanilje
20 g Kakaopulver (til at rulle trøflerne i)
200 g Chokolade (min. 70 % kakao) 100 ml kokosmælk 5 g Hermesetas Drys-Let 1 drys Vanilje 20 g Kakaopulver (til at rulle trøflerne i)

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt