Search

Müsli cookies

20 minutter
Bagning
Desserter

Müsli, en af de lækreste opfindelser fra Schweiz, nu i rund udgave. Prøv vores cookies med speltmel, revet æble og havregryn.

Forberedelse

  1. Til dejen æltes alle ingredienser til en fast dej, som skal hvile i mindst 30 minutter i køleskabet.
  2. Forvarm ovnen til 180 grader Celsius over-/ undervarme. Form 30 små kugler af dejen, læg dem på en bageplade og giv dem et lille tryk, så de bliver flade. Bag dine cookies ca. 15 minutter i ovnen på midterste rille. Lad dem køle helt af på en rist.

Næringsværdier pr. portion

272
kj
65
kcal
1
protein g
6.5
kulhydrater g
4
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 30 portioner

120 g Smør, koldt
150 g Havregryn, finvalsede
50 g Speltmel
10 g Hermesetas Drys-Let
1 tsk Bagepulver
1/2 tsk Kanel
1 drys Salt
1 stk. Æg (str. M)
1 stk. (ca. 80 g) Æble, fintrevet
80 g Rosiner
120 g Smør, koldt 150 g Havregryn, finvalsede 50 g Speltmel 10 g Hermesetas Drys-Let 1 tsk Bagepulver 1/2 tsk Kanel 1 drys Salt 1 stk. Æg (str. M) 1 stk. (ca. 80 g) Æble, fintrevet 80 g Rosiner

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt