Search

Mousse au chocolat pyntet med bær

20 minutter
Desserter

Det bedste, der kan ske for en plade chokolade: en hjemmelavet mousse au chocolat. For en sand nydelse: pynt klassikeren med bær.

Forberedelse

  1. Hak chokoladen, skær smørret i små stykker og smelt begge dele med rommen i en skål hen over vandbadet.
  2. Skil æggeblomme og æggehvide og rør æggeblommen i den smeltede chokolade-smør-masse. Pisk æggehviden med Hermesetas Drys-Let stiv Pisk til sidst fløden stiv og hæld den forsigtigt i.
  3. Fyld den færdige mousse au chocolat i fire små portionsglas. Pynt med bær inden servering.

    Tip: Du kan twiste din mousse meget simpelt ved at tilsætte kanel og chili eller revet appelsinskræl. Hvis man vil servere sin mousse au chocolat med nødder, smager amaretto fantastisk i stedet for rom.

Næringsværdier pr. portion

2458
kj
585
kcal
9
protein g
29
kulhydrater g
48
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 4 portioner

200 g Mørk chokolade (min. 70 % kakao)
50 g Smør
3 stk. Æg
200 ml Fløde
5 g Hermesetas Drys-Let
2 tsk Rom
Bær til pynt
200 g Mørk chokolade (min. 70 % kakao) 50 g Smør 3 stk. Æg 200 ml Fløde 5 g Hermesetas Drys-Let 2 tsk Rom Bær til pynt

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt