Mini Key Limes, som ikke skal bages
En frugtagtig lækkerbidsken i muffinform: Prøv vores veganske opskrift på Mini Key Lime Pies - som ikke skal bages, men med cashewnødder og avocado!
Forberedelse
- Forberedelse: Læg 100 g cashewnødder i blød i vand i mindst 4 timer (gerne natten over). Hæld de opblødte cashewnødder igennem en si og skyl dem godt inden brug. Stil dem til side.
- Til brug for bunden hældes de tørre cashewnødder, kokosmel og dadlerne uden sten sammen med et drys salt i køkkenmaskinen og hakkes, indtil alle ingredienserne er rørt sammen til en smuldrende masse. Tryk smuldredejen ud i silikoneformene, så dejen er jævnt fordelt.
- Til limecremen hældes de forberedte cashewnødder (opblødte og skyllede) i køkkenmaskinen. Riv skallen af limefrugterne og pres saften ud. Tilsæt de forberedte avocadoer, limeskal og limesaft samt Hermesetas Drys-Let og blend det hele til en cremet masse, i ca. 3 minutter. Til sidst tilsættes den flydende kokosolie langsomt og massen blendes, indtil den er glat.
Smag til: Afhængigt af limefrugterne størrelse, skal der eventuel tilsættes lidt mere Hermesetas Drys-Let. - Hæld limecremen ovenpå den allerede tilberedte bund i muffinformene.
Stil dem i køleskabet i mindst 3 timer, indtil de er faste (eller frys dem ned og tø dem op inden servering).
Næringsværdier pr. portion
1363
kj
324
kcal
13
protein g
20.5
kulhydrater g
25.5
fedt g
Ingredienser til 6 portioner
Til bunden
100 g | Cashewkerner |
80 g | Dadler, uden sten |
40 g | Kokosmel |
1 drys | Salt |
Til limecremen
100 g | Cashewnødder (opblødte) |
200 g | Avocado (ca. 2 stk.), uden skræl |
60 g | Kokosolie |
2 | Limefrugter, økologiske2 |
10 g | Hermesetas Drys-Let |
Desuden skal du bruge:
1 | Muffinforme af silikone |