Melonispinde med mynte
Sommerfeeling aus dem Gefrierfach: Verwandeln Sie Cantaloupe Melonen, Zitronensaft, Zitronenschale und Minze ganz leicht in ein fruchtiges Eis am Stiel.
Forberedelse
- Skær skallen af Cantaloupe melonen og fjern kernerne. Kom melonkødet i en blender sammen med Hermesetas Drys-Let, citronsaft, citronskal og mynte og blend i 60 sekunder ved højeste hastighed.
- Fordel melonmassen i 6 små popsicle forme, stik en lille pind ned i hver form og kom dem i fryseren, indtil de er helt frosne.
Næringsværdier pr. portion
105
kj
25
kcal
0.5
protein g
5.5
kulhydrater g
Ingredienser til 6 portioner
1/2 (ca. 400 g rent melonkød) | Cantaloupe melon |
2 spsk | Hermesetas Drys-Let |
2 spsk | Citronsaft |
1 tsk | Citronskal |
1 spsk | Mynte |