Search

Melonispinde med mynte

10 minutter
Desserter

Sommerfeeling aus dem Gefrierfach: Verwandeln Sie Cantaloupe Melonen, Zitronensaft, Zitronenschale und Minze ganz leicht in ein fruchtiges Eis am Stiel.

Forberedelse

  1. Skær skallen af Cantaloupe melonen og fjern kernerne. Kom melonkødet i en blender sammen med Hermesetas Drys-Let, citronsaft, citronskal og mynte og blend i 60 sekunder ved højeste hastighed.
  2. Fordel melonmassen i 6 små popsicle forme, stik en lille pind ned i hver form og kom dem i fryseren, indtil de er helt frosne.

Næringsværdier pr. portion

105
kj
25
kcal
0.5
protein g
5.5
kulhydrater g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 6 portioner

1/2 (ca. 400 g rent melonkød) Cantaloupe melon
2 spsk Hermesetas Drys-Let
2 spsk Citronsaft
1 tsk Citronskal
1 spsk Mynte
1/2 (ca. 400 g rent melonkød) Cantaloupe melon 2 spsk Hermesetas Drys-Let 2 spsk Citronsaft 1 tsk Citronskal 1 spsk Mynte

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt