Mangojogurttikakku
Forberedelse
- Beklæd bunden af en springform (Ø 22–24 cm) med bagepapir.
- Hæld den knasende mysli op i en skål. Bland smeltet margarine og honning med myslien. Tryk blandingen ensartet ned i springformen og stil den på køl, mens fyldet tilberedes.
- Blød husblassen op i koldt vand til yoghurtblandingen. Pisk fløden til flødeskum. Bland yoghurt og Hermesetas Baking ind i piskefløden. Vask appelsinen grundigt og hæld den revne skal ind i blandingen. Varm 2 spsk appelsinjuice op. Tryk gelatinen ud og opløs den i juicen. Kom den let afkølede gelatineblanding i fløde-yoghurt-blandingen rør godt rundt. Hæld fyldet i formen og stryg overfladen glat. Sæt på køl i køleskabet i ca. 2 timer.
- Blød husblassen op i koldt vand til mango-yoghurt-blandingen. Pisk fløden til flødeskum. Bland yoghurt, Hermesetas Baking og mangopuré ind i piskefløden.Varm 2 spsk appelsinjuice op og opløs gelatinen i juicen. Tilsæt gelatineblandingen til fløde-yoghurtblandingen og rør godt rundt. Hæld fyldet i formen og stryg overfladen glat. Sæt det på køl i køleskabet i 4 timer eller natten over.
- Tag forsigtigt kagen ud af formen og sæt den på et serveringsfad. Pynt kagen med mango- og kiwiskiver, ananaskirsebær, appelsinstykker eller anden frugt og drys til sidst citronmelisse på.
Næringsværdier pr. portion
1459
kj
348
kcal
6
protein g
39
kulhydrater g
21
fedt g
Ingredienser til 10 portioner
Bund
4 dl | granola eller knasende mysli |
50 g | margarine eller smør |
½ dl | honning |
Yoghurtfyld
4 | plader gelatin |
2 dl | piskefløde |
2 dl | tyrkisk yoghurt |
½ dl | Hermesetas Baking -sokerinkorviketta |
1 | appelsin (skal) |
2 spsk | appelsinjuice |
Mangojogurttitäyte
4 | plader gelatine |
2 dl | piskefløde |
2 dl | tyrkisk yoghurt |
½ dl | Hermesetas Baking |
2 dl | pureret mango |
2 spsk | appelsinjuice |
Til pynt
Frisk frugt | |
Citronmelisse |