Search

Mangojogurttikakku

390 minutter
Bagning
Desserter

Forberedelse

  1. Beklæd bunden af en springform (Ø 22–24 cm) med bagepapir.
  2. Hæld den knasende mysli op i en skål. Bland smeltet margarine og honning med myslien. Tryk blandingen ensartet ned i springformen og stil den på køl, mens fyldet tilberedes.
  3. Blød husblassen op i koldt vand til yoghurtblandingen. Pisk fløden til flødeskum. Bland yoghurt og Hermesetas Baking ind i piskefløden. Vask appelsinen grundigt og hæld den revne skal ind i blandingen. Varm 2 spsk appelsinjuice op. Tryk gelatinen ud og opløs den i juicen. Kom den let afkølede gelatineblanding i fløde-yoghurt-blandingen rør godt rundt. Hæld fyldet i formen og stryg overfladen glat. Sæt på køl i køleskabet i ca. 2 timer.
  4. Blød husblassen op i koldt vand til mango-yoghurt-blandingen. Pisk fløden til flødeskum. Bland yoghurt, Hermesetas Baking og mangopuré ind i piskefløden.Varm 2 spsk appelsinjuice op og opløs gelatinen i juicen. Tilsæt gelatineblandingen til fløde-yoghurtblandingen og rør godt rundt. Hæld fyldet i formen og stryg overfladen glat. Sæt det på køl i køleskabet i 4 timer eller natten over.
  5. Tag forsigtigt kagen ud af formen og sæt den på et serveringsfad. Pynt kagen med mango- og kiwiskiver, ananaskirsebær, appelsinstykker eller anden frugt og drys til sidst citronmelisse på.

Næringsværdier pr. portion

1459
kj
348
kcal
6
protein g
39
kulhydrater g
21
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

Bund

4 dl granola eller knasende mysli
50 g margarine eller smør
½ dl honning
4 dl granola eller knasende mysli 50 g margarine eller smør ½ dl honning

Yoghurtfyld

4 plader gelatin
2 dl piskefløde
2 dl tyrkisk yoghurt
½ dl Hermesetas Baking -sokerinkorviketta
1 appelsin (skal)
2 spsk appelsinjuice
4 plader gelatin 2 dl piskefløde 2 dl tyrkisk yoghurt ½ dl Hermesetas Baking -sokerinkorviketta 1 appelsin (skal) 2 spsk appelsinjuice

Mangojogurttitäyte

4 plader gelatine
2 dl piskefløde
2 dl tyrkisk yoghurt
½ dl Hermesetas Baking
2 dl pureret mango
2 spsk appelsinjuice
4 plader gelatine 2 dl piskefløde 2 dl tyrkisk yoghurt ½ dl Hermesetas Baking 2 dl pureret mango 2 spsk appelsinjuice

Til pynt

Frisk frugt
Citronmelisse
Frisk frugt Citronmelisse

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt