Search

Mango Lassi Popsicles

10 minutter
Desserter

Kan du bedst lide ispinde? Eller Mango Lassi? Med vores opskrift kan du lave begge ting på én gang! Nyd de lækre veganske popsicles.

Forberedelse

  1. Skræl mangoen og skær den groft i mindre stykker, blend den herefter med Hermesetas Drys-Let. Kom halvdelen af mangosaucen i popsiclesformene, ca. 1-2 cm frugtlag pr. form, og stil dem i fryseren i mindst 30 minutter.
  2. Til brug for det lyse lag blandes kokosyoghurten sammen med Hermesetas Drys-Let og fordeles i de delvist fyldte små isforme. Herefter stilles de tilbage i fryseren i mindst 30 minutter.
  3. Til sidst fordeles resten af mangosaucen i de små isforme, og der stikkes en ispind ned i hver popsicleform. Kom dem i fryseren igen i mindst 2 timer mere, indtil de er helt frosne. Velbekomme.

Næringsværdier pr. portion

224
kj
53
kcal
0.5
protein g
8
kulhydrater g
2
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 4 portioner

Til yoghurtlaget

100 g Kokosyoghurt (alternativt: græsk yoghurt)
1 tsk Hermesetas Drys-Let
100 g Kokosyoghurt (alternativt: græsk yoghurt) 1 tsk Hermesetas Drys-Let

Til frugtlaget

200 g Mango, frisk
2 tsk Hermesetas Drys-Let
200 g Mango, frisk 2 tsk Hermesetas Drys-Let

Derudover skal du bruge:

1 Isform til popsicles inkl. ispinde af træ
1 Isform til popsicles inkl. ispinde af træ

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt