Mango Lassi Popsicles
Kan du bedst lide ispinde? Eller Mango Lassi? Med vores opskrift kan du lave begge ting på én gang! Nyd de lækre veganske popsicles.
Forberedelse
- Skræl mangoen og skær den groft i mindre stykker, blend den herefter med Hermesetas Drys-Let. Kom halvdelen af mangosaucen i popsiclesformene, ca. 1-2 cm frugtlag pr. form, og stil dem i fryseren i mindst 30 minutter.
- Til brug for det lyse lag blandes kokosyoghurten sammen med Hermesetas Drys-Let og fordeles i de delvist fyldte små isforme. Herefter stilles de tilbage i fryseren i mindst 30 minutter.
- Til sidst fordeles resten af mangosaucen i de små isforme, og der stikkes en ispind ned i hver popsicleform. Kom dem i fryseren igen i mindst 2 timer mere, indtil de er helt frosne. Velbekomme.
Næringsværdier pr. portion
224
kj
53
kcal
0.5
protein g
8
kulhydrater g
2
fedt g
Ingredienser til 4 portioner
Til yoghurtlaget
100 g | Kokosyoghurt (alternativt: græsk yoghurt) |
1 tsk | Hermesetas Drys-Let |
Til frugtlaget
200 g | Mango, frisk |
2 tsk | Hermesetas Drys-Let |
Derudover skal du bruge:
1 | Isform til popsicles inkl. ispinde af træ |