Search

Low Carb Chocolate Brownies med zucchini

40 minutter
Bagning

Sunde desserter med anderledes ingredienser er godt for både krop og sjæl: Prøv vores saftige Low Carb Chocolate Brownies med zucchini!

Forberedelse

  1. Forvarm ovnen til 180°C over-/undervarme.
    Vask zucchinien og riv den fint. Hak chokoladen i mindre stykker og stil tilside.
  2. Pisk æg og smeltet smør sammen i en køkkenmaskine. Kom de tørre ingredienser i en skål og bland dem godt, hæld dem ned i æggeblandingen og rør godt rundt. Vend skiftevis revet zucchini og hakket chokolade i dejen.
  3. Kom den færdige dej i en smurt bradepande (25x25 cm), drys kakaonibs henover og bag den i ovnen i 30 minutter.

    Tip: Drys lidt Hermesetas Drys-Let hen over de færdige brownies inden servering.

Næringsværdier pr. portion

927
kj
221
kcal
9
protein g
6.5
kulhydrater g
17.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 9 portioner

1 Zucchini (ca. 300 g)
2 Æg
75 g Smør, smeltet
100 g Mandelmel
50 g Mandelmel
40 g Bagekakao
13 g Hermesetas Drys-Let
2 tsk Bagepulver
1 drys Salt
50 g Chokolade (min. 70 % kakao)
1 spsk Kakaonibs
1 Zucchini (ca. 300 g) 2 Æg 75 g Smør, smeltet 100 g Mandelmel 50 g Mandelmel 40 g Bagekakao 13 g Hermesetas Drys-Let 2 tsk Bagepulver 1 drys Salt 50 g Chokolade (min. 70 % kakao) 1 spsk Kakaonibs

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt