Low Carb Chocolate Brownies med zucchini
Sunde desserter med anderledes ingredienser er godt for både krop og sjæl: Prøv vores saftige Low Carb Chocolate Brownies med zucchini!
Forberedelse
- Forvarm ovnen til 180°C over-/undervarme.
Vask zucchinien og riv den fint. Hak chokoladen i mindre stykker og stil tilside. - Pisk æg og smeltet smør sammen i en køkkenmaskine. Kom de tørre ingredienser i en skål og bland dem godt, hæld dem ned i æggeblandingen og rør godt rundt. Vend skiftevis revet zucchini og hakket chokolade i dejen.
- Kom den færdige dej i en smurt bradepande (25x25 cm), drys kakaonibs henover og bag den i ovnen i 30 minutter.
Tip: Drys lidt Hermesetas Drys-Let hen over de færdige brownies inden servering.
Næringsværdier pr. portion
927
kj
221
kcal
9
protein g
6.5
kulhydrater g
17.5
fedt g
Ingredienser til 9 portioner
| 1 | Zucchini (ca. 300 g) |
| 2 | Æg |
| 75 g | Smør, smeltet |
| 100 g | Mandelmel |
| 50 g | Mandelmel |
| 40 g | Bagekakao |
| 13 g | Hermesetas Drys-Let |
| 2 tsk | Bagepulver |
| 1 drys | Salt |
| 50 g | Chokolade (min. 70 % kakao) |
| 1 spsk | Kakaonibs |
