Search

Last Minute-gave fra køkkenet: Mandelsplitter

15 minutter
Desserter

Schokolade geht immer. Mit Lebkuchengewürz und gerösteten Mandeln ergibt sie unwiderstehliche Mandelsplitter. Ein leckeres Geschenk aus Ihrer Küche!

Forberedelse

  1. Rist mandelsplitterne på en tør pande ved middel varme.
  2. Smelt chokoladen over vandbad og rør Hermesetas Flydende i. Tilsæt lidt honningkagekrydderi og tilføj lidt sukker om nødvendigt.
  3. Vend de ristede mandler i den smeltede chokolade og sæt små toppe på en bageplade ved hjælp af to teskeer og lad dem størkne.

    Tip: Hæld de små lækkerier i et lille forrådsglas og du har den perfekte værtindegave!

Næringsværdier pr. portion

249
kj
59
kcal
1.5
protein g
3.5
kulhydrater g
4.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 18 portioner

100 g Mandelsplitter
100 g Chokolade (min. 85 % kakao)
40 dråber Hermesetas Flydende
0,5 tsk Honningkagekrydderi (kan udelades)
100 g Mandelsplitter 100 g Chokolade (min. 85 % kakao) 40 dråber Hermesetas Flydende 0,5 tsk Honningkagekrydderi (kan udelades)

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt