Last Minute-gave fra køkkenet: Mandelsplitter
Schokolade geht immer. Mit Lebkuchengewürz und gerösteten Mandeln ergibt sie unwiderstehliche Mandelsplitter. Ein leckeres Geschenk aus Ihrer Küche!
Forberedelse
- Rist mandelsplitterne på en tør pande ved middel varme.
- Smelt chokoladen over vandbad og rør Hermesetas Flydende i. Tilsæt lidt honningkagekrydderi og tilføj lidt sukker om nødvendigt.
- Vend de ristede mandler i den smeltede chokolade og sæt små toppe på en bageplade ved hjælp af to teskeer og lad dem størkne.
Tip: Hæld de små lækkerier i et lille forrådsglas og du har den perfekte værtindegave!
Næringsværdier pr. portion
249
kj
59
kcal
1.5
protein g
3.5
kulhydrater g
4.5
fedt g
Ingredienser til 18 portioner
100 g | Mandelsplitter |
100 g | Chokolade (min. 85 % kakao) |
40 dråber | Hermesetas Flydende |
0,5 tsk | Honningkagekrydderi (kan udelades) |