Search

Kugelhopf

60 minutter
Bagning

Give this recipe a go and bake your very own traditional Austrian Kugelhopf, sweet raisin filled bread. This melt in your mouth cake is a perfect festive treat to impress any guests.

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

558
kj
133
kcal
5
kulhydrater g
12
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 16 portioner

100 g Rosiner
2 spsk Rom eller 2 spsk. vand med nogle dråber romkoncentrat
20 g Skummet mælk ved stuetemperatur
2 dl Minimælk
150 g Tofu
1 1/2 dl eller 12 spsk Hermesetas Drys-Let
300 g Mel
Revet skal fra 1 citron
2 Æg
50 g Smuttede og hakkede mandler
Smør til at smøre formen
100 g Rosiner 2 spsk Rom eller 2 spsk. vand med nogle dråber romkoncentrat 20 g Skummet mælk ved stuetemperatur 2 dl Minimælk 150 g Tofu 1 1/2 dl eller 12 spsk Hermesetas Drys-Let 300 g Mel Revet skal fra 1 citron 2 Æg 50 g Smuttede og hakkede mandler Smør til at smøre formen

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt