Search

Julesalat-snitter med karry-kyllingsalat

25 minutter
Salater
Snacks

Vores julesalat-snitter med kyllingebryst og karrysauce anrettes med druer og karse. Både som apéro og som snack: En sand nydelse!

Forberedelse

  1. Skær kyllingebrystet i små stykker og steg med 1 spsk olivenolie, krydr med salt og peber. Vask druerne og skær dem i halve. Stil begge dele til side.
  2. Til karrysaucen: Blend den sure halvfløde med Hermesetas Flydende, citronsaft, karrypulver, hvidløg, salt og peber til en glat sauce med stavblenderen. Tilsæt karrysaucen til kyllingternene og bland godt.
  3. Rens julesalaten, skær et stykke af forneden og del i snitter. Skær julesalaten i strimler, tilsæt den til kyllingebrystet sammen med druerne og bland det hele godt.
    Servér kyllingsalaten fordelt ovenpå julesalat-snitterne og pynt med de øvrige druer og karsen.

Næringsværdier pr. portion

1398
kj
333
kcal
34
protein g
15.5
kulhydrater g
15
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

250 g Kyllingebryst
1 spsk Olivenolie
150 g Røde druer
100 g Sur halvfløde
5 dråber Hermesetas Flydende
1 spsk Citronsaft
2 tsk Karrypulver
1 stk. Hvidløgsfed (lille)
2 stk. Julesalat
1 spsk Karse, frisk
Salt & peber
250 g Kyllingebryst 1 spsk Olivenolie 150 g Røde druer 100 g Sur halvfløde 5 dråber Hermesetas Flydende 1 spsk Citronsaft 2 tsk Karrypulver 1 stk. Hvidløgsfed (lille) 2 stk. Julesalat 1 spsk Karse, frisk Salt & peber

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt