Julesalat-snitter med karry-kyllingsalat
Vores julesalat-snitter med kyllingebryst og karrysauce anrettes med druer og karse. Både som apéro og som snack: En sand nydelse!
Forberedelse
- Skær kyllingebrystet i små stykker og steg med 1 spsk olivenolie, krydr med salt og peber. Vask druerne og skær dem i halve. Stil begge dele til side.
- Til karrysaucen: Blend den sure halvfløde med Hermesetas Flydende, citronsaft, karrypulver, hvidløg, salt og peber til en glat sauce med stavblenderen. Tilsæt karrysaucen til kyllingternene og bland godt.
- Rens julesalaten, skær et stykke af forneden og del i snitter. Skær julesalaten i strimler, tilsæt den til kyllingebrystet sammen med druerne og bland det hele godt.
Servér kyllingsalaten fordelt ovenpå julesalat-snitterne og pynt med de øvrige druer og karsen.
Næringsværdier pr. portion
1398
kj
333
kcal
34
protein g
15.5
kulhydrater g
15
fedt g
Ingredienser til 2 portioner
250 g | Kyllingebryst |
1 spsk | Olivenolie |
150 g | Røde druer |
100 g | Sur halvfløde |
5 dråber | Hermesetas Flydende |
1 spsk | Citronsaft |
2 tsk | Karrypulver |
1 stk. | Hvidløgsfed (lille) |
2 stk. | Julesalat |
1 spsk | Karse, frisk |
Salt & peber |