Search

Italiensk løg antipasti

40 minutter
Snacks

Italienske forretter er ensbetydende med livsglæde - del denne med andre: Vores løg antipasti den perfekte værtindegave til den næste fest!

Forberedelse

  1. Skræl løgene og skær dem i strimler. Varm olivenolien op i en gryde og steg løgene, indtil de er glasklare (ca. 15 minutter).
  2. Kog af med eddike og tilsæt Hermesetas Drys-Let og salt. Lad det småkoge i yderligere 5 minutter og tilsæt grøntsagsbouillonen.
  3. Lad det småkoge ved svag varme indtil løgene er blevet bløde (ca. 10 minutter). Tag gryden af komfuret og server den lækre antipasti med det samme eller fyld den på glas. Opbevares i køleskab efter afkøling.

    Tip: I en smuk indpakning kan denne løg antipasti også fint bruges som en lille gave fra køkkenet - f.eks. til det næste grillparty!

Næringsværdier pr. portion

127
kj
30
kcal
0.5
protein g
3
kulhydrater g
1.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 8 portioner

400 g Løg
1 spsk Olivenolie
2 spsk Eddike
150 ml Grøntsagsbouillon
1 spsk Hermesetas Drys-Let
1 tsk Salt
400 g Løg 1 spsk Olivenolie 2 spsk Eddike 150 ml Grøntsagsbouillon 1 spsk Hermesetas Drys-Let 1 tsk Salt

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt