Italiensk løg antipasti
Italienske forretter er ensbetydende med livsglæde - del denne med andre: Vores løg antipasti den perfekte værtindegave til den næste fest!
Forberedelse
- Skræl løgene og skær dem i strimler. Varm olivenolien op i en gryde og steg løgene, indtil de er glasklare (ca. 15 minutter).
- Kog af med eddike og tilsæt Hermesetas Drys-Let og salt. Lad det småkoge i yderligere 5 minutter og tilsæt grøntsagsbouillonen.
- Lad det småkoge ved svag varme indtil løgene er blevet bløde (ca. 10 minutter). Tag gryden af komfuret og server den lækre antipasti med det samme eller fyld den på glas. Opbevares i køleskab efter afkøling.
Tip: I en smuk indpakning kan denne løg antipasti også fint bruges som en lille gave fra køkkenet - f.eks. til det næste grillparty!
Næringsværdier pr. portion
127
kj
30
kcal
0.5
protein g
3
kulhydrater g
1.5
fedt g
Ingredienser til 8 portioner
400 g | Løg |
1 spsk | Olivenolie |
2 spsk | Eddike |
150 ml | Grøntsagsbouillon |
1 spsk | Hermesetas Drys-Let |
1 tsk | Salt |