Search

Hurtig kirsebæris

10 minutter
Desserter

Jogurt, Rahm, Kirschen und 2 Esslöffel Assugrin: 4 Zutaten für ein schnelles Kirsch Glacé, das noch lange in Erinnerung bleibt.

Forberedelse

  1. Blend de frosne kirsebær og Hermesetas Drys-Let sammen i en køkkenmaskine så meget som muligt. Bland yoghurt og fløde sammen og tilsæt det lidt ad gangen. Serveres og nydes med det samme.

    Tip: Opskriften kan også sagtens laves uden en kraftfuld køkkenmaskine. Du skal bare lade kirsebærrene tø op i 10 minutter først og blende dem med Hermesates Drys-Let, yoghurt og fløde. Herefter hældes den færdige kirsebærblanding i en flad skål og kommes i fryseren. Rør rundt hver halve time, mens du venter på, at isen krystalliserer. Dette kan man også gøre, hvis isen er blevet for flydende.

Næringsværdier pr. portion

941
kj
224
kcal
4.5
protein g
26.5
kulhydrater g
11.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

300 g Kirsebær, frosne
2 spsk Hermesetas Drys-Let
100 g Yoghurt
50 g Fløde
300 g Kirsebær, frosne 2 spsk Hermesetas Drys-Let 100 g Yoghurt 50 g Fløde

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt