Hjerteformet chokolade med pink fyld
Sand kærlighed... En hjerteformet chokolade med pink fyld, tilberedt af fin chokolade fra Schweiz og friske hindbær. Hvem kan modstå denne nemme opskrift?
Forberedelse
- Hak den mørke chokolade i grove stykker, hæld stykkerne i en skål og smelt dem over et vandbad. Stil skålen til side og vent på, at chokoladen igen bliver tyktflydende.
- Smør chokoladeformen med den smeltede chokolade (det gøres bedst med en pensel). Sæt i køleskabet igen i 15 minutter. Gentag processen 2-3 gange, indtil chokoladens konsistens passer.
- Hak den hvide chokolade i grove stykker, hæld i en skål og smelt over vandbadet. Mos samtidig hindbærrene og stryg dem igennem en si – til opskriften skal der bruges 20 g gennemstrøgne hindbær. Tilsæt hindbærsnapsen og Hermesetas Drys-Let til de gennemstrøgne hindbær og rør rundt. Så snart den hvide chokolade er smeltet, røres den forberedte hindbærmasse under. Lad massen køle lidt af.
- Fyld den afkølede masse i de forberedte chokolade-hulrum, smør den resterende mørke chokolade på og luk hulrummene med den. Lad det køle fuldstændigt af i køleskabet.
Næringsværdier pr. portion
233
kj
55
kcal
0.5
protein g
5.5
kulhydrater g
3.5
fedt g
Ingredienser til 15 portioner
100 g | Mørk chokolade (min. 70 % kakao) |
50 g | Hvid chokolade |
40 g | Hindbær |
1 spsk | Hermesetas Drys-Let |
5 g | Hindbærsnaps |