Search

Hjerteformet chokolade med pink fyld

30 minutter
Desserter

Sand kærlighed... En hjerteformet chokolade med pink fyld, tilberedt af fin chokolade fra Schweiz og friske hindbær. Hvem kan modstå denne nemme opskrift?

Forberedelse

  1. Hak den mørke chokolade i grove stykker, hæld stykkerne i en skål og smelt dem over et vandbad. Stil skålen til side og vent på, at chokoladen igen bliver tyktflydende.
  2. Smør chokoladeformen med den smeltede chokolade (det gøres bedst med en pensel). Sæt i køleskabet igen i 15 minutter. Gentag processen 2-3 gange, indtil chokoladens konsistens passer.
  3. Hak den hvide chokolade i grove stykker, hæld i en skål og smelt over vandbadet. Mos samtidig hindbærrene og stryg dem igennem en si – til opskriften skal der bruges 20 g gennemstrøgne hindbær. Tilsæt hindbærsnapsen og Hermesetas Drys-Let til de gennemstrøgne hindbær og rør rundt. Så snart den hvide chokolade er smeltet, røres den forberedte hindbærmasse under. Lad massen køle lidt af.
  4. Fyld den afkølede masse i de forberedte chokolade-hulrum, smør den resterende mørke chokolade på og luk hulrummene med den. Lad det køle fuldstændigt af i køleskabet.

Næringsværdier pr. portion

233
kj
55
kcal
0.5
protein g
5.5
kulhydrater g
3.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 15 portioner

100 g Mørk chokolade (min. 70 % kakao)
50 g Hvid chokolade
40 g Hindbær
1 spsk Hermesetas Drys-Let
5 g Hindbærsnaps
100 g Mørk chokolade (min. 70 % kakao) 50 g Hvid chokolade 40 g Hindbær 1 spsk Hermesetas Drys-Let 5 g Hindbærsnaps

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt