Hjemmelavet blåbær-lime-sirup
Frugt som grundingrediens i en skøn læskedrik: Hvorfor ikke prøve at lave blåbær-lime-sirup selv? Det er super nemt med vores opskrift!
Forberedelse
- Hæld blåbærrene i en gryde sammen med vand og Hermesetas Drys-Let og bring det i kog. Lad det småkoge i ca. 10 minutter ved mellem varme og rør regelmæssigt rundt. Pas på: Det bobler og kan sprøjte op fra gryden!
- Lad frugtmassen køle lidt af, pres den igennem en si og smag til med limesaft. Til sidst fyldes siruppen på en flaske med tætsluttende låg ved hjælp af en tragt og opbevares i køleskabet.
Tip: Hvad siger du til en forfriskende alkoholfri sommerdrink? Lav en lækker læskedrik på ingen tid! Du skal blot blande 1 spsk blåbærsirup med danskvand og tilsætte en skive lime og lidt frisk basilikum.
Næringsværdier pr. portion
50
kj
12
kcal
2.5
kulhydrater g
Ingredienser til 12 portioner
200 g | Blåbær (friske eller frosne) |
150 ml | Vand |
10 g | Hermesetas Drys-Let |
1 spsk | Limesaft |