Search

Hjemmelavet blåbær-lime-sirup

15 minutter
Drikke

Frugt som grundingrediens i en skøn læskedrik: Hvorfor ikke prøve at lave blåbær-lime-sirup selv? Det er super nemt med vores opskrift!

Forberedelse

  1. Hæld blåbærrene i en gryde sammen med vand og Hermesetas Drys-Let og bring det i kog. Lad det småkoge i ca. 10 minutter ved mellem varme og rør regelmæssigt rundt. Pas på: Det bobler og kan sprøjte op fra gryden!
  2. Lad frugtmassen køle lidt af, pres den igennem en si og smag til med limesaft. Til sidst fyldes siruppen på en flaske med tætsluttende låg ved hjælp af en tragt og opbevares i køleskabet.

    Tip: Hvad siger du til en forfriskende alkoholfri sommerdrink? Lav en lækker læskedrik på ingen tid! Du skal blot blande 1 spsk blåbærsirup med danskvand og tilsætte en skive lime og lidt frisk basilikum.

Næringsværdier pr. portion

50
kj
12
kcal
2.5
kulhydrater g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 12 portioner

200 g Blåbær (friske eller frosne)
150 ml Vand
10 g Hermesetas Drys-Let
1 spsk Limesaft
200 g Blåbær (friske eller frosne) 150 ml Vand 10 g Hermesetas Drys-Let 1 spsk Limesaft

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt