
Hjemmelavede müslibarer med bananer og chokolade
Hjemmelavede müslibarer egner sig perfekt som energigivende mellemmåltid: Med bananer, chokolade og cashewnødder, som giver dig ny energi
Forberedelse
- Forvarm ovnen til 180°C over-/undervarme.
De tørre ingredienser hældes i en skål og blandes godt. Mos bananerne med en gaffel og tilføj mosen til de tørre ingredienser sammen med kokosolien og ægget og rør godt rundt. - Fordel massen jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir (i et ca. 2 cm tykt lag) og skær massen ud i i rektangler på ca. 2x5 cm og lad dem bage i den forvarmede ovn i 30 minutter.
- Lad barerne køle helt af, inden du pynter dem. Til brug for topping smeltes ca. 30 g chokolade over vandbad, som herefter dryppes hen over barerne.
Næringsværdier pr. portion
499
kj
119
kcal
3
protein g
9
kulhydrater g
8
fedt g
Ingredienser til 20 portioner
Til dejen
1 | Bananer, meget modne |
65 g | Kokosolie |
1 | Æg, str. M |
200 g | Havregryn, grove |
50 g | Cashewnødder, hakkede |
50 g | Kokosmel |
2 spsk | Bagekakao |
1 spsk | Kakaonibs |
2 tsk | Hermesetas Drys-Let |
Til pynt
30 g | Chokolade (min. 60 % kakao) |