Search

Hjemmelavede müslibarer med bananer og chokolade

45 minutter
Bagning
Morgenmad

Hjemmelavede müslibarer egner sig perfekt som energigivende mellemmåltid: Med bananer, chokolade og cashewnødder, som giver dig ny energi

Forberedelse

  1. Forvarm ovnen til 180°C over-/undervarme.

    De tørre ingredienser hældes i en skål og blandes godt. Mos bananerne med en gaffel og tilføj mosen til de tørre ingredienser sammen med kokosolien og ægget og rør godt rundt.
  2. Fordel massen jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir (i et ca. 2 cm tykt lag) og skær massen ud i i rektangler på ca. 2x5 cm og lad dem bage i den forvarmede ovn i 30 minutter.
  3. Lad barerne køle helt af, inden du pynter dem. Til brug for topping smeltes ca. 30 g chokolade over vandbad, som herefter dryppes hen over barerne.

Næringsværdier pr. portion

499
kj
119
kcal
3
protein g
9
kulhydrater g
8
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 20 portioner

Til dejen

1 Bananer, meget modne
65 g Kokosolie
1 Æg, str. M
200 g Havregryn, grove
50 g Cashewnødder, hakkede
50 g Kokosmel
2 spsk Bagekakao
1 spsk Kakaonibs
2 tsk Hermesetas Drys-Let
1 Bananer, meget modne 65 g Kokosolie 1 Æg, str. M 200 g Havregryn, grove 50 g Cashewnødder, hakkede 50 g Kokosmel 2 spsk Bagekakao 1 spsk Kakaonibs 2 tsk Hermesetas Drys-Let

Til pynt

30 g Chokolade (min. 60 % kakao)
30 g Chokolade (min. 60 % kakao)

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt