Heksekoste til Halloween
Hallo Gruselfan. Wie wäre es mit Hexenbesen aus Salzstangen, Schnittlauch & Gouda für die nächste Halloweenparty? Plus Frischkäse-Dip mit Currypulver.
Forberedelse
- Til flødeostcremen røres flødeost sammen med karrypulver, Hermesetas Flydende og citronsaft.
- Læg osteskiverne ovenpå hinanden og skær dem igennem på langs i to halve. Skær begge stabler ost i strimler på 0,5 cm UDEN at skære hele vejen igennem, men stop ca. 1,5 cm fra toppen, så der efterlades en kant foroven.
- Smør herefter kanten foroven på hver osteskive med lidt flødeostcreme, læg en saltstang i den ene ende og rul ostestykket rundt om. Bind "kostene" sammen med en stilk purløg.
Næringsværdier pr. portion
169
kj
40
kcal
1.5
protein g
1
kulhydrater g
3.5
fedt g
Ingredienser til 10 portioner
Til heksekostene
12 stk. | Saltstænger |
12 stk. | Purløgstilke |
3 stk. | Tynde skiver Gouda-ost |
Til flødeostcremen
50 g | Flødeost |
10 dråber | Hermesetas Flydende |
2 tsk | Citronsaft |
1 tsk | Karrypulver |