Search

Heksekoste til Halloween

15 minutter
Snacks

Hallo Gruselfan. Wie wäre es mit Hexenbesen aus Salzstangen, Schnittlauch & Gouda für die nächste Halloweenparty? Plus Frischkäse-Dip mit Currypulver.

Forberedelse

  1. Til flødeostcremen røres flødeost sammen med karrypulver, Hermesetas Flydende og citronsaft.
  2. Læg osteskiverne ovenpå hinanden og skær dem igennem på langs i to halve. Skær begge stabler ost i strimler på 0,5 cm UDEN at skære hele vejen igennem, men stop ca. 1,5 cm fra toppen, så der efterlades en kant foroven.
  3. Smør herefter kanten foroven på hver osteskive med lidt flødeostcreme, læg en saltstang i den ene ende og rul ostestykket rundt om. Bind "kostene" sammen med en stilk purløg.

Næringsværdier pr. portion

169
kj
40
kcal
1.5
protein g
1
kulhydrater g
3.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

Til heksekostene

12 stk. Saltstænger
12 stk. Purløgstilke
3 stk. Tynde skiver Gouda-ost
12 stk. Saltstænger 12 stk. Purløgstilke 3 stk. Tynde skiver Gouda-ost

Til flødeostcremen

50 g Flødeost
10 dråber Hermesetas Flydende
2 tsk Citronsaft
1 tsk Karrypulver
50 g Flødeost 10 dråber Hermesetas Flydende 2 tsk Citronsaft 1 tsk Karrypulver

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt