Search

Gulerodssalat med rosiner og karry

10 mins
Salater
Snacks

Denne veganske gulerodssalat med rosiner gør din dag mere farverig og også lidt mere krydret, takket være karryen. Og: Den tager kun 10 minutter at tilberede - velbekomme!

Preparation

  1. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en skrællekniv.
  2. Til dressingen røres æbleeddike, solsikkeolie, karry og Hermesetas Drys-Let sammen til en dressing, som hældes over gulerødderne. Tilsæt rosiner og friskhakket persille og smag til med salt. Lad salaten trække lidt, inden den serveres.

Nutritional values per serving

619
kj
147
kcal
1
protein g
12
carbohydrates g
10.5
fat g
← back to overview

Ingredients for 2 servings

Til salaten:

200 g Gulerødder
1 spsk Rosiner
1 spsk Hakket persille
200 g Gulerødder 1 spsk Rosiner 1 spsk Hakket persille

Til dressingen:

2 spsk Solsikkeolie
2 spsk Æbleeddike
5 dråber Hermesetas Flydende
1/2 tsk Karry
1 prys Salt
2 spsk Solsikkeolie 2 spsk Æbleeddike 5 dråber Hermesetas Flydende 1/2 tsk Karry 1 prys Salt

Products used

← back to overview