Gulerodssalat med rosiner og karry
Denne veganske gulerodssalat med rosiner gør din dag mere farverig og også lidt mere krydret, takket være karryen. Og: Den tager kun 10 minutter at tilberede - velbekomme!
Preparation
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en skrællekniv.
- Til dressingen røres æbleeddike, solsikkeolie, karry og Hermesetas Drys-Let sammen til en dressing, som hældes over gulerødderne. Tilsæt rosiner og friskhakket persille og smag til med salt. Lad salaten trække lidt, inden den serveres.
Nutritional values per serving
619
kj
147
kcal
1
protein g
12
carbohydrates g
10.5
fat g
Ingredients for 2 servings
Til salaten:
200 g | Gulerødder |
1 spsk | Rosiner |
1 spsk | Hakket persille |
Til dressingen:
2 spsk | Solsikkeolie |
2 spsk | Æbleeddike |
5 dråber | Hermesetas Flydende |
1/2 tsk | Karry |
1 prys | Salt |