Gulerodskage
Alle ved, at der hører gulerødder og hasselnødder til en gulerodskage. Løft gulerodskagen til et nyt niveau med citron, kanel, nellike og en knivspids salt.
Forberedelse
- Skræl gulerødderne og riv dem på rivejernet. Rør æg, Hermesetas, citronskaller og -saft til en lys skummende creme.
- Bland melet med bagepulveret, hasselnødderne og krydderier. Kom det i æggecremen sammen med gulerødderne, bland sammen.
- Læg bagepapir i formen og fyld massen i. Lad det bage ved 180 grader i ca. 40 minutter.
Næringsværdier pr. portion
557
kj
133
kcal
5
protein g
14
kulhydrater g
6
fedt g
Ingredienser til 12 portioner
500 g | Gulerødder |
2 1/2 dl | Hermesetas Drys-Let |
4 | Æg |
80 g | Malet hasselnød |
1 | Citron, saft og revet skal |
150 g | Fuldkornshvedemel |
16 g | Bagepulver |
1/2 spsk | Stødt kanel |
1Knivspids | Stødt nellike |
1 Knivspids | Salt |