Search

Gulerodskage

70 minutter
Bagning

Alle ved, at der hører gulerødder og hasselnødder til en gulerodskage. Løft gulerodskagen til et nyt niveau med citron, kanel, nellike og en knivspids salt.

Forberedelse

  1. Skræl gulerødderne og riv dem på rivejernet. Rør æg, Hermesetas, citronskaller og -saft til en lys skummende creme.
  2. Bland melet med bagepulveret, hasselnødderne og krydderier. Kom det i æggecremen sammen med gulerødderne, bland sammen.
  3. Læg bagepapir i formen og fyld massen i. Lad det bage ved 180 grader i ca. 40 minutter.

Næringsværdier pr. portion

557
kj
133
kcal
5
protein g
14
kulhydrater g
6
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 12 portioner

500 g Gulerødder
2 1/2 dl Hermesetas Drys-Let
4 Æg
80 g Malet hasselnød
1 Citron, saft og revet skal
150 g Fuldkornshvedemel
16 g Bagepulver
1/2 spsk Stødt kanel
1Knivspids Stødt nellike
1 Knivspids Salt
500 g Gulerødder 2 1/2 dl Hermesetas Drys-Let 4 Æg 80 g Malet hasselnød 1 Citron, saft og revet skal 150 g Fuldkornshvedemel 16 g Bagepulver 1/2 spsk Stødt kanel 1Knivspids Stødt nellike 1 Knivspids Salt

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt