Gulerodskage
Alle ved, at der hører gulerødder og hasselnødder til en gulerodskage. Løft gulerodskagen til et nyt niveau med citron, kanel, nellike og en knivspids salt.
Forberedelse
- Skræl gulerødderne og riv dem på rivejernet. Rør æg, Hermesetas, citronskaller og -saft til en lys skummende creme.
- Bland melet med bagepulveret, hasselnødderne og krydderier. Kom det i æggecremen sammen med gulerødderne, bland sammen.
- Læg bagepapir i formen og fyld massen i. Lad det bage ved 180 grader i ca. 40 minutter.
Næringsværdier pr. portion
557
kj
133
kcal
5
protein g
14
kulhydrater g
6
fedt g
Ingredienser til 12 portioner
| 500 g | Gulerødder |
| 2 1/2 dl | Hermesetas Drys-Let |
| 4 | Æg |
| 80 g | Malet hasselnød |
| 1 | Citron, saft og revet skal |
| 150 g | Fuldkornshvedemel |
| 16 g | Bagepulver |
| 1/2 spsk | Stødt kanel |
| 1Knivspids | Stødt nellike |
| 1 Knivspids | Salt |
