Frisk rødkålssalat med granatæblekerner & valnød
Unglaublich einfach und aussergewöhnlich lecker - dieser fruchtige Rotkohlsalat mit Granatapfel- und Walnusskernen ist ideal für Ihre gesunde Mittagspause.
Forberedelse
- Skær rødkålen i fine strimler med en skarp kniv. Tag granatæblekernerne ud af granatæblerne. Hak persillen og kom den i en skål sammen med rødkålen og granatæblekernerne.
- Bland alle ingredienserne sammen til dressingen, hæld den over den tilberedte salat og bland rundt. Lige før servering hakkes 2 spsk valnøddekerner, som drysses over salaten.
Næringsværdier pr. portion
976
kj
232
kcal
3.5
protein g
7.5
kulhydrater g
21
fedt g
Ingredienser til 2 portioner
Til salaten
1/4 | Rødkål |
3 spsk | Granatæblekerner |
1 spsk | Persille, glatbladet |
2 spsk | Valnøddekerner |
Til dressingen
2 spsk | Æbleeddike |
2 spsk | Valnøddeolie |
10 dråber | Hermesetas Flydende |
1/2 tsk | Salt |