Search

Frisk rødkålssalat med granatæblekerner & valnød

15 minutter
Salater

Unglaublich einfach und aussergewöhnlich lecker - dieser fruchtige Rotkohlsalat mit Granatapfel- und Walnusskernen ist ideal für Ihre gesunde Mittagspause.

Forberedelse

  1. Skær rødkålen i fine strimler med en skarp kniv. Tag granatæblekernerne ud af granatæblerne. Hak persillen og kom den i en skål sammen med rødkålen og granatæblekernerne.
  2. Bland alle ingredienserne sammen til dressingen, hæld den over den tilberedte salat og bland rundt. Lige før servering hakkes 2 spsk valnøddekerner, som drysses over salaten.

Næringsværdier pr. portion

976
kj
232
kcal
3.5
protein g
7.5
kulhydrater g
21
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

Til salaten

1/4 Rødkål
3 spsk Granatæblekerner
1 spsk Persille, glatbladet
2 spsk Valnøddekerner
1/4 Rødkål 3 spsk Granatæblekerner 1 spsk Persille, glatbladet 2 spsk Valnøddekerner

Til dressingen

2 spsk Æbleeddike
2 spsk Valnøddeolie
10 dråber Hermesetas Flydende
1/2 tsk Salt
2 spsk Æbleeddike 2 spsk Valnøddeolie 10 dråber Hermesetas Flydende 1/2 tsk Salt

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt