Search

Frisk agurk-avocado-salat med grape og røget laks

15 minutter
Salater
Snacks

Kreativ salat til fansene af røget laks: Fremtryl et kulinarisk mesterværk med salatagurk, avocado og grape - velbekomme!

Forberedelse

  1. Skær salatagurken i brede strimler med en universalskræller. Skær avocadoen i tern og skær forårsløget i små ruller.
    Filtér grapen, opfang saften til dressingen og stil begge dele til side.
  2. Hæld alle ingredienser til dressingen inkl. Hermesetas Flydende og den opfangede grapesaft (ca. 50 ml) i en skål og rør rundt.
  3. Bland alle salatingredienser med dressingen i en skål og fordel på to tallerkner. Træk laksen i stykker og fordel på to tallerkner. Drys de ristede pinjekerner henover og servér.

Næringsværdier pr. portion

2642
kj
629
kcal
29
protein g
21.5
kulhydrater g
47
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

Salat:

1 salatagurk
1 avocado
1 grape, pink
2 forårsløg
125 g røget laks
50 g ristede pinjekerner
1 salatagurk 1 avocado 1 grape, pink 2 forårsløg 125 g røget laks 50 g ristede pinjekerner

Dressing:

50 ml grapesaft (opfanges ved fileteringen)
25 ml olivenolie
5 ml Hermesetas Flydende
1/2 tsk salt
sort peber
50 ml grapesaft (opfanges ved fileteringen) 25 ml olivenolie 5 ml Hermesetas Flydende 1/2 tsk salt sort peber

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt