Fersken melba
Schon seit 1899 ist Pfirsich Melba ein beliebtes Dessert: Bereiten Sie diese kühle Köstlichkeit in nur 10 Minuten vor und geniessen Sie sie ausgiebig.
Forberedelse
- Et lille tip på forhånd: Forbered først hindbærsaucen lige inden, den skal serveres.
Blend hindbærrene med 1 spsk citronsaft og 2 tsk Hermesetas Drys-Let og pres blandingen igennem en si. Hvis du bruger frosne hindbær, bør du tø dem op inden. - Anret en tallerken med en kugle vaniljeis og en halv fersken. Fordel herefter lidt hindbærsauce hen over frugten med let hånd og pynt med friske hindbær.
Næringsværdier pr. portion
480
kj
114
kcal
2.5
protein g
16.5
kulhydrater g
4.5
fedt g
Ingredienser til 4 portioner
Til hindbærsaucen:
100 g | Hindbær |
1 tsk | Citronsaft |
2 tsk | Hermesetas Drys-Let |
4 stk. | Ferskner i halve, pocheret (fra dåse, usødet) |
4 kugler | Vaniljeis |
50 g | Friske hindbær (til anretning) |