Search

Fennikel-appelsin-salat

10 minutter
Salater

Denne vegane salat af fennikel og appelsin er et perfekt tilbehør, som modvirker winterblues. Dens solrige aromaer pifter enhver kedelig dag op.

Forberedelse

  1. Riv fennikelknolden fint (eller skær i fine strimler med en kniv). Filetér appelsinen og tilsæt appelsinfileterne til fennikelstrimlerne. Pres saften ud af appelsinsnitterne og stil til side.
  2. Tilsæt til den pressede appelsinsaft, hvidvineddike, olivenolie, Hermesetas Flydende og ½ tsk salt. Hæld dressingen til fennikelstrimlerne og appelsinfileterne og rør rundt. Til serveringen fordeles salaten på tallerkner, pyntes med lidt fennikelgrønt og nydes straks.

    Tipp: Fennikelsalaten får et særlig fint strejf ved tilsætning af 1 spsk rosa peber.

Næringsværdier pr. portion

838
kj
200
kcal
3
protein g
11
kulhydrater g
16
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

1 stk. (ca. 400 g) Fennikelknold
1 stk. Appelsin
3 spsk Olivenolie
2 spsk Hvidvineddike
5 dråber Hermesetas Flydende
1/2 tsk Salt
1 stk. (ca. 400 g) Fennikelknold 1 stk. Appelsin 3 spsk Olivenolie 2 spsk Hvidvineddike 5 dråber Hermesetas Flydende 1/2 tsk Salt

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt