Eksotisk kokos-vanilje chiabudding med bær.
Send dine smagssanser på en rejse: Med den eksotiske kokos-vanilje chiabudding med bær samler du helt nye indtryk.
Forberedelse
- Hak cashewkernerne og bland dem i en skål med de øvrige tørre ingredienser. Tilsæt mælken og rør godt rundt med en ske for at undgå klumper.
Bemærk: Det er helt normalt, at mælken stadig ser meget flydende ud; chiafrøene opsuger væsken med tiden. - Dæk skålen til og lad den hæve i køleskabet i mindst 3 timer (eller hellere: natten over). Omrøres gerne af og til, om muligt.
- Fordel hver 1 spsk frosne blåbær på to glas til servering. Dæk hvert glas med halvdelen af chiabuddingen og pynt med blandede bær.
Tip: Som et alternativ til bærrene smager den eksotiske chiabudding også dejligt pyntet med mango eller ananas.
Næringsværdier pr. portion
1600
kj
381
kcal
14
protein g
23
kulhydrater g
27.5
fedt g
Ingredienser til 2 portioner
Chiapudding:
300 ml | mælk |
30 g | chiafrø |
30 g | kokosmel |
30 g | cashewkerner |
1 spsk | Hermesetas Drys-Let |
1 knsp | malet vanilje |
Pynt:
2 spsk | frosne blåbær |
f.eks. jordbær, hindbær og blåbær | blandede friske bær |