Search

Eksotisk kokos-vanilje chiabudding med bær.

10 minutter
Desserter
Morgenmad

Send dine smagssanser på en rejse: Med den eksotiske kokos-vanilje chiabudding med bær samler du helt nye indtryk.

Forberedelse

  1. Hak cashewkernerne og bland dem i en skål med de øvrige tørre ingredienser. Tilsæt mælken og rør godt rundt med en ske for at undgå klumper.
    Bemærk: Det er helt normalt, at mælken stadig ser meget flydende ud; chiafrøene opsuger væsken med tiden.
  2. Dæk skålen til og lad den hæve i køleskabet i mindst 3 timer (eller hellere: natten over). Omrøres gerne af og til, om muligt.
  3. Fordel hver 1 spsk frosne blåbær på to glas til servering. Dæk hvert glas med halvdelen af chiabuddingen og pynt med blandede bær.

    Tip: Som et alternativ til bærrene smager den eksotiske chiabudding også dejligt pyntet med mango eller ananas.

Næringsværdier pr. portion

1600
kj
381
kcal
14
protein g
23
kulhydrater g
27.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

Chiapudding:

300 ml mælk
30 g chiafrø
30 g kokosmel
30 g cashewkerner
1 spsk Hermesetas Drys-Let
1 knsp malet vanilje
300 ml mælk 30 g chiafrø 30 g kokosmel 30 g cashewkerner 1 spsk Hermesetas Drys-Let 1 knsp malet vanilje

Pynt:

2 spsk frosne blåbær
f.eks. jordbær, hindbær og blåbær blandede friske bær
2 spsk frosne blåbær f.eks. jordbær, hindbær og blåbær blandede friske bær

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt