Search

Efterårscrumble med blommer og kanel

45 minutter
Bagning
Desserter

Heiss, knusprig, fruchtig - der Pflaumen-Crumble erwärmt an trüben Herbsttagen Ihre Seele. Mit griechischem Joghurt schmeckt er auch zum Frühstück.

Forberedelse

  1. Varm ovnen op til 200°C over-/undervarme Vask blommerne, tag stenene ud og skær dem i halve. Kom blommerne i et ovnfast fad og forbag dem i 10 minutter på midterste rille.
  2. Hæld imens havregryn, Hermesetas Drys-Let og kanel i en skål og ælt det sammen med smørret. Valnødderne hakkes groft og vendes rundt i crumble-blandingen. Fordel den færdige crumble henover de forbagte blommer og bag det hele yderligere 25 minutter i ovnen.

    Tip: Fantastisk som morgenmad med græsk yoghurt!

Næringsværdier pr. portion

1772
kj
422
kcal
8
protein g
40.5
kulhydrater g
26
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

Frugtblanding

400 g Blommer
1 tsk Kanel
400 g Blommer 1 tsk Kanel

Crumble

60 g Havregryn
30 g Valnøddekerner
30 g Smør
2 spsk Hermesetas Drys-Let
1 tsk Kanel
60 g Havregryn 30 g Valnøddekerner 30 g Smør 2 spsk Hermesetas Drys-Let 1 tsk Kanel

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt