Efterårscrumble med blommer og kanel
Heiss, knusprig, fruchtig - der Pflaumen-Crumble erwärmt an trüben Herbsttagen Ihre Seele. Mit griechischem Joghurt schmeckt er auch zum Frühstück.
Forberedelse
- Varm ovnen op til 200°C over-/undervarme Vask blommerne, tag stenene ud og skær dem i halve. Kom blommerne i et ovnfast fad og forbag dem i 10 minutter på midterste rille.
- Hæld imens havregryn, Hermesetas Drys-Let og kanel i en skål og ælt det sammen med smørret. Valnødderne hakkes groft og vendes rundt i crumble-blandingen. Fordel den færdige crumble henover de forbagte blommer og bag det hele yderligere 25 minutter i ovnen.
Tip: Fantastisk som morgenmad med græsk yoghurt!
Næringsværdier pr. portion
1772
kj
422
kcal
8
protein g
40.5
kulhydrater g
26
fedt g
Ingredienser til 2 portioner
Frugtblanding
400 g | Blommer |
1 tsk | Kanel |
Crumble
60 g | Havregryn |
30 g | Valnøddekerner |
30 g | Smør |
2 spsk | Hermesetas Drys-Let |
1 tsk | Kanel |