Cold Brew Coffee
Cold Brew Coffee til passionerede koffeinelskere - når du laver den selv, kan den endda holde sig en uge i køleskab.
Forberedelse
- Til kaffekoncentratet hælder du den grovmalede kaffe og koldt vand i en beholder med og lader den stå og trække på køl i 12 timer.
- Hæld herefter blandingen igennem et kaffefilter og lad det dryppe af. Bland kaffekoncentratet med Hermesetas Flydende og opbevar det i en lukket beholder i køleskabet.
- Til servering fyldes to glas med isterninger, og kaffekoncentratet fordeles i de to glas – fortynd evt. med lidt vand, eller tilsæt lidt mælk.
Tipp: Kaffekoncentratet kan uden problemer holde sig en uge i køleskabet. Det kan godt betale sig at forberede en større mængde i starten af ugen, som man kan drikke af løbende.
Næringsværdier pr. portion
Ingredienser til 2 portioner
300 ml | Vand |
30 g | Kaffe, grovmalet |
10 dråber | Hermesetas Flydende |