 
        Chokoladesmåkager
Chokoladesmåkager med frisk ost og hjerte – den helt rigtige opskrift til juletiden. Takket være Hermesetas Drys-Let også en lækkerbisken for diabetikere!
Forberedelse
- Hæld Hermesetas Drys-Let, smør, æg, vaniljeekstrakt og mælk i en skål og rør det sammen. I en ny skål sigtes de resterende ingredienser sammen. Tilsæt de tørre ingredienser til skålen med smørblandingen lidt efter lidt mens der røres. Når alle ingredienserne er tilsat æltes dejen sammen og pakkes i køkkenfilm. Læg dejen på køl i et par timer.
- Forvarm ovnen på 180 °C. Tag dejen ud af køleskabet og ælt den igennem med hænderne. Rul den ud på et meldrysset bord og udstik cirkler på ca. 7 cm. Udstik en mindre cirkel/hjerte i midten af halvdelen af kagerne, så du har både en hel bund og en top med hul.
- Placér småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 11-12 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.
- Rør creamcheese sammen med Hermesetas og saml småkagerne med en lille smule creamcheese mellem top og bund.
Næringsværdier pr. portion
377
                kj
              90
                kcal
                
              2.5
                protein g
                
              8
                kulhydrater g
                
              5.5
                fedt g
                
              Ingredienser til 25 portioner
Biscuits:
| 15 g | Hermesetas Drys-Let | 
| 100 g | Smør, stuetemperatur | 
| 1 | Æg | 
| 1 tsk | Vaniljeekstrakt | 
| 3-4 tsk | Mælk | 
| 50 g | Kakaopulver | 
| 260 g | Hvedemel | 
| 1/2 tsk | Bagepulver | 
Filling:
| 100 g | Creamcheese naturel | 
| 1 spsk | Hermesetas Drys-Let | 
