Carpaccio af glaskål og æbler
Carpaccio i en vegansk og sprød udgave - med glaskål og æbler. Du kan også bruge valnødder, pinjekerne eller karse som topping. Super lækkert!
Forberedelse
- Valnødderne hakkes og ristes sammen med pinjekernerne på en tør pande og stilles til side. Bland ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål og stil den til side
- Skræl glaskålen og skær den i helt tynde skiver på et mandolinjern. Vask æblet, fjern stilken og skær det i tynde skiver med samme indstilling på mandolinjernet.
- De fintskårne skiver af glaskål og æble anrettes skiftevis i en rundkreds på to tallerkner. Dryp dressing over med let hånd og pynt med ristede nødder og lidt karse.
Næringsværdier pr. portion
1390
kj
331
kcal
6.5
protein g
12.5
kulhydrater g
27
fedt g
Ingredienser til 2 portioner
Til carpaccioen
1 stk. | Glaskål, mellemstørrelse |
1 stk. | Æble, sprødt (f.eks. Elstar) |
20 g | Valnødder |
20 g | Pinjekerner |
1 spsk | Karse |
Til dressingen
2 spsk | Olivenolie |
1 spsk | Valnøddeolie |
1 spsk | Æbleeddike |
1/2 tsk | Sennep |
5 dråber | Hermesetas Flydende |
Salt & peber |