Search

Carpaccio af glaskål og æbler

25 minutter
Salater
Snacks

Carpaccio i en vegansk og sprød udgave - med glaskål og æbler. Du kan også bruge valnødder, pinjekerne eller karse som topping. Super lækkert!

Forberedelse

  1. Valnødderne hakkes og ristes sammen med pinjekernerne på en tør pande og stilles til side. Bland ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål og stil den til side
  2. Skræl glaskålen og skær den i helt tynde skiver på et mandolinjern. Vask æblet, fjern stilken og skær det i tynde skiver med samme indstilling på mandolinjernet.
  3. De fintskårne skiver af glaskål og æble anrettes skiftevis i en rundkreds på to tallerkner. Dryp dressing over med let hånd og pynt med ristede nødder og lidt karse.

Næringsværdier pr. portion

1390
kj
331
kcal
6.5
protein g
12.5
kulhydrater g
27
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

Til carpaccioen

1 stk. Glaskål, mellemstørrelse
1 stk. Æble, sprødt (f.eks. Elstar)
20 g Valnødder
20 g Pinjekerner
1 spsk Karse
1 stk. Glaskål, mellemstørrelse 1 stk. Æble, sprødt (f.eks. Elstar) 20 g Valnødder 20 g Pinjekerner 1 spsk Karse

Til dressingen

2 spsk Olivenolie
1 spsk Valnøddeolie
1 spsk Æbleeddike
1/2 tsk Sennep
5 dråber Hermesetas Flydende
Salt & peber
2 spsk Olivenolie 1 spsk Valnøddeolie 1 spsk Æbleeddike 1/2 tsk Sennep 5 dråber Hermesetas Flydende Salt & peber

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt