Search

Avocado Deviled Eggs

25 minutter
Snacks

Vores Deviled Eggs smager djævelsk godt. Server æggene med fyld af avocado og forårsløg til forret.

Forberedelse

  1. Kog æggene hårde i 10 minutter og skyld straks æggene med iskoldt vand. De afkølede æg pilles og halveres på langs. Vend forsigtigt æggeblommerne ud og læg dem i en skål.
  2. Skær avocadoerne i halve, kom avocadokødet ned i skålen til æggeblommerne sammen med 50 ml vand og rør godt rundt. Rør rundt, indtil du har en ensartet masse. Smag til med sennep, æbleeddike, Hermesetas Flydende og salt & peber.
  3. Kom den færdige creme i en sprøjtepose og sprøjt cremefyld i de tomme æggehalvdele. Pyntes med friskkværnet peber og forårsløg.

Næringsværdier pr. portion

402
kj
96
kcal
7
protein g
1
kulhydrater g
7
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 6 portioner

6 stk. Æg, str. L
0,5 (ca. 50 g) Avocado
50 ml Vand
2 tsk Sennep
1 tsk Æbleeddike
5 dråber Hermesetas Flydende
Salt & peber
2 spsk Forårsløg
6 stk. Æg, str. L 0,5 (ca. 50 g) Avocado 50 ml Vand 2 tsk Sennep 1 tsk Æbleeddike 5 dråber Hermesetas Flydende Salt & peber 2 spsk Forårsløg

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt