
Kokosmakroner
Kokosmakroner TILBEREDNING: Knus cornflaksene let med hånden. Bland cornflakes, kokosrasp, Hermesetas Drys-Let og bittermandelaroma. Tilføj æggehviden og kærnemælken og rør det hele godt sammen, indtil det bliver til en fast, fugtig masse. Form det til små ovale kugler med hånden eller en ske. Bag makronerne ved 150º i 15 minutter i en forvarmet ovn.
Læs mere→

Hindebærkys
Hindebærkys TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas: trin 5. Bland fedtstoffet sammen med Hermesetas Drys-Let. Bland ægget i lidt efter lidt, sigt derefter mel og bagepulver i, tilsæt mandelessens og nok mælk til at gøre blandingen ret fast. Tag små portioner af blandingen og rul dem til kugler med fugtede hænder. Anbring dem på smurte bageplader. […]
Læs mere→
- « Forrige side
- 1
- …
- 5
- 6
- 7