Search

Produkt: Flydende

Peanutbutter milkshake

Peanutbutter milkshake TILBEREDNING: Vaniljeis blendes sammen med peanutbutter, mælk og Hermesetas Flydende. Til sidst tilsættes den 1/2 piskefløde. Den halve liter piskefløde piskes og bruges til at pynte af med.

Læs mere

Engelsk Chokoladebudding

Engelsk chokoladebudding TILBEREDNING: Bræk chokoladen i stykker og smelt den i et varmt vandbad Lad det afkøle lidt. Æggeblommer, Hermesetas Drys-Let, vanilje og vand blandes til en lys skummende creme. Rør forsigtigt chokoladen i. Bland mandler og rasp. Pisk æggehvide sammen med bagepulveret, indtil det stivner. Rør forsigtigt mandler og rasp sammen med chokoladecremen. Læg […]

Læs mere

Hindbærshake

Hindbærshake TILBEREDNING: Purér alle ingredienserne i en blender. Afkøles inden servering.

Læs mere

Æble Strudel

Æble strudel TILBEREDNING: Ingredienserne til dejen blandes og røres til en jævn dej. Lad stå i 30 minutter. Skræl æblerne, del dem i fire og fjern kernehusene til fyldet. Riv æblerne med et rösti-rivejern. Bland dem med citronsaft og citronskal med det samme. Tilføj Hermesetas Drys-Let, kanel og vindruer, rør rundt. Læg dejen ud på […]

Læs mere

Orientalsk appelsinsalat

Orientalsk appelsinsalat TILBEREDNING: Skræl og skær appelsinerne i stykker. Bland den appelsinteen, det Hermesetas Flydende, kanel, citronskal og citronsaft, og drys appelsinstykkerne med denne blanding. Stilles i køleskabet i 1 time. Skær dadlerne i strimler, pistacien i små stykker og granatæblet halvt over, fjern frøene og fordel det ud over appelsinerne. Pynt salaten med myntebladene.

Læs mere

Frugtkompot

Frugtkompot TILBEREDNING: Fjern stenene/skallen fra frugterne, fjern kernehusene og hak frugterne i passende stykker. Kog alle de andre ingredienser op under omrøring. Hæld frugterne i sammenkogningen, og lad dem simre, indtil de er blevet bløde, men inden de går i opløsning. Hæld det på glas med det samme og stadig er varmt. Luk godt til.

Læs mere