
Grillede nektariner med mascarponecreme

Banan-/hindbæris

Melonsalat
Melonsalat TILBEREDNING: Skær melonerne i små stykker og skær fignerne i skiver. Pil skallen af avocadoen, fjern stenen og skær kødet i små tern. Hæld melon, figner og avocado i en stor skål og vend det forsigtigt rundt. Drys med feta, ristede mandler og brøndkarse. Lav dressingen ved at blande balsamico, olivenolie og Hermesetas Flydende […]

Majskolber med koriandersmør
Majskolber med koriandersmør TILBEREDNING: Pil bladene af majskolberne og fjern trådene. Kog majskolberne i en stor gryde med letsaltet vand i 7-8 minutter. Skyl koriander og hak det fint. Hæld det i en lille skål og tilsæt smør, flødeost, limesaft, Hermesetas Flydende, salt og peber. Rør rundt. Server de varme majskolber med koriandersmørret ved siden […]

Blåbærispinde
Blåbærispinde TILBEREDNING: Skræl bananerne og skyl blåbærrene. Hæld alle ingredienser i en blender og blend igennem indtil du har en fin smoothie uden klumper. Hæld smoothien i isforme og stil formene i fryseren i minimum 6 timer indtil de er gennemfrosne.

Iste
Iste TILBEREDNING: Opvarm vand til 80 °C og hæld det over tebladene i en kande. Lad teen trække efter anbefaling på tepakken, og sigt tebladene fra. Lad teen køle helt af i køleskabet. Tilsæt Hermesetas Flydende efter smag. Skær citronen i skiver og put skiverne i kanden. Servér over isterninger og pynt med citronskiver.

Stegt spidskål
Stegt spidskål TILBEREDNING: Pil de yderste blade af spidskålene og skær dem over i kvarte. Smelt smørret på panden og steg spidskålene ved mellem varme 2-3 minutter på hver siden indtil siderne bliver gyldne. Drys en smule salt over spidskålene under stegning. Hæld olivenolie og limesaft i en lille skål. Hak myntebladene meget fint og […]

Broccoli- og blomkålssalat
Broccoli- og blomkålssalat TILBEREDNING: Skyl broccoli og blomkål og skær dem i små buketter. Hæld det i en gryde med en lille smule kogende vand i bunden, læg låg på og blanchér i 2 minutter. Sigt vandet fra og lad broccoli og blomkål dampe af. Skær rødløg i små tern. Steg kalkunbacon på en pande […]

Fransk Æbletærte
Fransk Æbletærte TILBEREDNING: Bland smør, Hermesetas Drys-Let eller Hermesetas Flydende og æggeblomme sammen og arbejd gradvist melet ind i blandingen. Tilsæt om nødvendigt vand, så der opnås en blød, men ikke klistret dej. Fordel tærtedejen i en lav 23cm form. Køl indtil den skal bruges. Forvarm ovnen til 190°C Skræl æblerne og skær dem i […]

Bagte asparges med creme fraiche-dressing
Bagte asparges med creme fraiche-dressing TILBEREDNING: Tænd ovnen på 230 °C (alm. ovn, ikke varmluft). Rens aspargesene og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp ovenolien over, vend aspargesene i olien og drys med sesamfrø. Hak mandlerne fint og drys dem over til sidst. Bag aspargesene i ovnen i 12 minutter. Men aspargesene […]