
Jordbærmarmelade
Jordbærmarmelade TILBEREDNING: Hæld 45 ml (3 spsk.) appelsinsaft i en lille skål og strø husblas over. Lad det bløde op, mens jordbærrene koger. Fjern jordbærrenes stilke, hæld dem i en gryde med den resterende appelsaft og pres det let. Lad jordbærrene simre ved let varme i 3-4 minutter, indtil de er blødt op. Fjern gryden […]
Læs mere→

Hindebærkys
Hindebærkys TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas: trin 5. Bland fedtstoffet sammen med Hermesetas Drys-Let. Bland ægget i lidt efter lidt, sigt derefter mel og bagepulver i, tilsæt mandelessens og nok mælk til at gøre blandingen ret fast. Tag små portioner af blandingen og rul dem til kugler med fugtede hænder. Anbring dem på smurte bageplader. […]
Læs mere→
- « Forrige side
- 1
- …
- 7
- 8
- 9