Avocado Deviled Eggs
Vores Deviled Eggs smager djævelsk godt. Server æggene med fyld af avocado og forårsløg til forret.
Forberedelse
- Kog æggene hårde i 10 minutter og skyld straks æggene med iskoldt vand. De afkølede æg pilles og halveres på langs. Vend forsigtigt æggeblommerne ud og læg dem i en skål.
- Skær avocadoerne i halve, kom avocadokødet ned i skålen til æggeblommerne sammen med 50 ml vand og rør godt rundt. Rør rundt, indtil du har en ensartet masse. Smag til med sennep, æbleeddike, Hermesetas Flydende og salt & peber.
- Kom den færdige creme i en sprøjtepose og sprøjt cremefyld i de tomme æggehalvdele. Pyntes med friskkværnet peber og forårsløg.
Næringsværdier pr. portion
402
kj
96
kcal
7
protein g
1
kulhydrater g
7
fedt g
Ingredienser til 6 portioner
| 6 stk. | Æg, str. L |
| 0,5 (ca. 50 g) | Avocado |
| 50 ml | Vand |
| 2 tsk | Sennep |
| 1 tsk | Æbleeddike |
| 5 dråber | Hermesetas Flydende |
| Salt & peber | |
| 2 spsk | Forårsløg |
