Opskrift

Ris à l´amande

TILBEREDNING:

Kog en portion risengrød af 1 liter mælk og ca. 2 dl ris – og husk ingen salt. (Se evt. på pakken med grødris) Når risengrøden er kold røres den med vanillekorn, hakkede mandler, reven citronskal og Hermesetas Drys-Let. Fløden piskes og flødeskummet vendes i grøden.

Serveres med lun kirsebærsovs.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
40 minutter
Kalorier pr. portion:
493
Produkter:
Portioner:
6
Ingredienser
Portion risengrød
1
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Kornene fra 1 stang vanille
Smuttede finthakkede mandler
50 g
Piskefløde
3 - 4 dl
Lidt reven citronskal
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
12392
2065
kcal
2956
493
Kulhydrater g
219
36
Fedt g
204
34