Low Carb Blåbær Muffins
Low Carb-opskrift til fans af blåbærmuffins ➤ Nemt og hurtigt, men samtidig så lækre, at smagsløgene vibrerer. Vil du smage?
Forberedelse:
- Varm ovnen op til 180°C over- / undervarme og læg 6 små papirforme i en muffinform (eller smør den med fedststof og drys med malede mandler).
- Kom malede mandler, Hermesetas Drys-Let, bagepulver og salt i en skål og rør det sammen. Tilsæt æg og mælk og rør det sammen til en ensartet dej.
- Vask blåbærrene og vend dem i dejen. Fordel den færdige dej i de forberedte forme og bag dem på midterste rille i ovnen i ca. 25 minutter.
Tipp: Hvis du bruger frosne blåbær, skal disse ikke tøes op først, men blot vendes i dejen frosne.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Malede mandler, uden skind
150 g
Hermesetas Drys-Let
3 spsk (ca. 6 g)
Bagepulver
1 tsk
Mælk
60 ml
Æg (størrelse M)
2 stk.
Blåbær
75 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
4397
733
kcal
1047
174
Protein g
53
9
Kulhydrater g
19.5
3.5
Fedt g
85
14